Cumpănașu, un nou nou contract cu bani UE deși e suspect într-un dosar pe fonduri europene

Potrivit unei investigații PressHub.ro. valoarea totală eligibilă a proiectului implementat la Alexandria este de 3,9 milioane lei, din care 3,3 milioane lei sunt fonduri UE.

 

Moment UNIC în Parlamentul României! Și-au dat toți demisia

 

Asociația pentru Implementarea Democrației are în lucru încă două proiecte similare, cu primăriile sectoarelor 3 și 5 din București, câștigate în anii 2019, ambele cu valoarea de peste 3 milioane lei. De altfel, Primăria Alexandria, condusă de Victor Drăgușin (PSD) cerea eventualilor parteneri interesați exact acest tip de experiență.

 

E scandal în PARLAMENT! Kelemen Hunor, atac la CIOLACU și USR: Populism ieftin

 

Oferta asociației lui Alexandru Cumpănașu pentru Primăria Alexandria este compusă din achiziții de licențe de software, infrastructură hardware și servicii de instruire a personalului.

 

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la prezidenţiale, a devenit suspect într-un dosar al DNA Constanța pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA. Dosarul e încă în lucru.

 

Cumpănașu a fost acuzat de fraudă cu fonduri europene, fiind acuzat de procurori că ar fi mințit că are studii superioare pentru ocuparea postului de expert în cadrul unui proiectul mai vechi realizat de ONG-ul său cu Ministerul Dezvoltării și SNSPA.

 

Alexandru Cumpănașu este absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat obținută în iunie 2000 la Liceul Ioniță Asan din Caracal. Tot acolo a obținut și atestat profesional de Programator – analist – ajutor. El a declarat pentru G4Media.ro în 2019 că nu și-a terminat studiile de drept începute la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed