x


  • EUR
    4.7621
    USD
    4.2658
string(7) "politic"

Curg atacurile PSD la adresa Corinei Crețu. A venit rândul Olguței Vasilescu

Fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, a făcut declarații incendiare luni seara, la TVR1, în ceea ce o privește pe comisarUL european pentru politică regională, Corina Crețu.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 04.12.2018, 8:07

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a declarat luni, la Oradea, că o eventuală ieşire a României din Uniunea Europeană ar fi o catastrofă naţională. Declarațiile comisarului ajuns în funcție la propunerea PSD a stârnit critici în partid.

 

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii sub ultimii 3 premieri ai PSD, și rămasă fără portofoliu, după ce Klaus Iohannis a refuzat să o accepte la Transporturi, a declarat, luni seara, la TVR 1, că actualul comisar european nu mai e membru al PSD.

 

”Ea nu mai este membru de partid de la data la care a ajuns comisar european. Poate să dea un telefon, să întrebe, să discute. A avut o relație prietenească cu doamna premier, cu doamna Rovana Plumb. Nu există ca noi să vrem să scoatem România din Uniunea Europeană.”, a declarat, în emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache, vicepreședintele PSD.