Dan Bittman despre averea sa: ”N-am câștigat din muzică cât am câștigat din afaceri”

De 37 de ani Dan Bittman este solistul Holograf, cea mai populară formație pop-rock românească. A susținut  mii de concerte, performanță lăudabilă în muzica românească și a făcut bani buni de pe urma baladelor sale.

La ora bilanțului, solistul care peste câteva zile împlinește 60 de ani, spune cu mâna pe inimă că nu muzica i-a adus venituri considerabile ci spiritual său anteprenorial. Bittman a avut mai multe localuri, a construit case și, în ultimii ani a dezvoltat un imens complex de agrement și sporturi nautice lângă București. ”N-am câștigat din muzică cât am câștigat din activități adiacente. Am făcut la un moment dat niște case, am făcut televiziune mult, am făcut…Se câștiga foarte bine, dar din altele. Am câștigat și din muzică, că mă bate Dumnezeu dacă zic că nu, dar spun ca idee. Eu am muncit, eu mi-am muncit banii. Când aveam nevoie de bani nu stăteam să întind mâna. Mă ducea, făceam rost de bani și gata.

Stere Halep a împlinit 60 de ani. Simona Halep i-a făcut un cadou de 300.000 euro

Dan Bittman despre averea sa: ”N-am câștigat din muzică cât am câștigat din afaceri”

Asta a fost viața mea, mai ales după ce am făcut primul copil”, i-a spus lui Mihai Morar Dan Bittman care a fost prezentator de televiziune, chiar consilier de ministru, slujbă pentru care și-a atras un val de revolte.

Dan Bittman despre perioada în care a fost consilier de ministru: ”Am donat salariul numai cazurilor speciale”

”Salariu și l-am donat pe tot, lună de lună, numai cazurilor speciale. Copii cu probleme, familii fără bani, am zis că eu nu am nevoie de niciun leu și îmi aduceau o listă cu cei care știau ei că au probleme. Vreo cinci luni am fost consilier. Atât pe mine, cât și pe cel mai bun prieten al lui ne-a făcut consilierii lui”, povestește Dan Bittman despre perioada în care a fost consilierul lui Sebastian Vlădescu.

Orlado Bloom se află în Republica Moldova pentru a ajuta refugiații. Este la granița cu Ucraina

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed