Dan Diaconescu se întoarce, dar nu pe micile ecrane! Îl puteți vedea contracost

Dan Diaconescu se întoarce, dar nu pe micile ecrane! Fostul patron al Oglinda TV (OTV) va putea fi văzut pe device-uri, căci, după condamnarea sa, a primit interdicția ca, timp de 10 ani și jumătate, îi este interzis să apară la televizor ori să vorbească în public.

Dan Diaconescu pare că a găsit o cale să se facă auzit, ca protagonist în propriul serial-”Pandemia”, pe platforma DD Home Cinema. Noua aplicație a ziaristului  care a fost eliberat din din detenție în urmă cu patru ani, se vrea similară cu deja consacratele Netflix ori HBO Plus. Dan Diaconescu se întoarce, iar acest fapt îl promovează intens pe Facebook, Instagram, chiar și TikTok, căci se ”întoarce” în viețile unora dispuși să plătească pentru a-l vedea și auzi, între 9.99 lei pe lună, pachetul pentru un an fiind de 99.99 lei.

Ce au căutat românii pe Google înaintea sărbătorii Paștelui

Dan Diaconescu se întoarce, dar nu pe micile ecrane! ”DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră”

”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi public timp de 10 ani și jumătate. Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea, mulțumită unui nou univers tehnologic. Să ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, pentru că nici nu știți ce pierdeți”, se prezintă Dan Diaconescu, care-și lansează filmul serial ”Pandemia” de 10 sezoane (6 episoade pe sezon). ”Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul. Până la marea premieră a filmului ”Pandemia”, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro, adaugă Dan Diaconescu, prezentatorul care lansează cu acestă ocazie și o…cryptomonedă, ”CryptoDan”-ul.

Dan Diaconescu se întoarce, dar nu pe micile ecrane! Ziaristul a stat timp de doi ani și jumătate în spatele gratiilor pentru șantaj, fiind eliberat condiționat, cu interdicția de a mai vorbi timp de 10 ani în public.

Adi Bărar va avea un monument la Timișoara

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed