Dan Negru a hotărât ce moștenire valoroasă va lăsa copiilor săi: ”…terenuri agricole luate de stră-bunicii mei!”

Dan Negru a hotărât ce moștenire de familie va lăsa copiilor săi.

Dincolo de abilitățile sale anteprenoriale, care l-au transformat într-una dintre cele mai bogate vedete de televiziune, Negru se îngrijește cu sfințenie de o valoaroasă succesiune de familie. Pe care o consideră sfântă și este hotărât să o predea urmașilor săi.

Tata a doi copii – Daria (14 ani) și Bogdan (12 ani) -, Dan Negru a stabilt de pe acum ceea ce consideră cea mai de preț avere a sa. Proprietăți pe care la rândul său le-a primit de la părinții săi. O moștenire funciară valoroasă în Banat de pe vremea stră-bunicilor săi.

Dan Negru a hotărât ce moștenire valoroasă va lăsa copiilor săi! ”Am acasă contractele de vânzare-cumpărare a unor terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii mei încă din anul 1916, când România încă nu exista. Comuniștii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi. Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune. Eu am avut noroc că-n Banat au existat cărți funciare ale Imperiului Austro-Ungar și proprietățile erau sfinte”, spune Dan Negru despre zecile de hectare agricole pe care nu le înstrăinează și în cultivarea cărora se ocupă personal. Este greu de crezut însă vedeta Kanal D are și tractor dar și permis pentru a conduce un astfel de vehicul dotat cu utilaje agricole.

Negru a ridicat două ansambluri de locuințe în București și a reamenajat două clădiri ce au intrat în proprietatea sa, și care au fost transformate în spații de birouri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed