Dan Voiculescu, așteptat la DNA

0
Dan Voiculescu, așteptat la DNA

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, este așteptat, marți, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Alături de Dan Voiculescu, în fața procurorilor ar trebui să ajungă și Camelia Voiculescu, fiica acestuia. Cei doi au fost chemați pentru a le fi prezentat materialul de urmărire penală, în dosarul în care sunt acuzați de complicitate la șantaj.

Camelia Voiculescu a mai fost la DNA pe data de 2 septembrie, alături de Sorin Alexandrescu. Fiica lui Dan Voiculescu și președinte al companiilor mass-media pe care le-a deținut tatăl său, Camelia Voiculescu a fost pusă sub acuzare în dosarul în care Sorin Alexandrescu, director Antena Group, este acuzat că l-a șantajat pe Ioan Bendei, director RCS RDS.

 

În același dosar Dan Voiculescu a fost prezent la DNA pe data de 30 iulie. Atunci, președintele fondator al Partidului Conservator a aflat că este pus sub urmărire penală pentru acuzația de complicitate la șantaj. Marți, Voiculescu a fost chemat la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a studia metarialul de urmărire penală din dosar.

 

Conform anchetatorilor, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu, în calitate de director general al Antena Tv Group, l-ar fi constrâns pe administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract în condiții prestabilite, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare și că, în acest scop, va fi realizată o anchetă jurnalistică.

 

Citeşte mai mult aici.