Dani Oțil a luat un împrumut de la bancă să bea bere cu Răzvan Simion. S-a întâmplat la 18 ani! ”I-am mâncat și i-am băut”

Dani Oțil, popularul prezentator al matinalului Antena 1, își aduce aminte de primul său credit bancar, pe care l-a luat cu un motiv specific vârstei, să aibă bani de bere.

Astăzi însurat și tătic, Oțil mărturisește că mereu a avut de dat bani la bănci, chiar și acum are mai multe credite, iar de ultimul va scăpa, după calculele sale, la 56 de ani. ”Am fost întotdeauna cumpătat însă am făcut greseala să iau o garsonieră în franci elvețieni. Mă băteau ratele, urlau după mine prin oraș. Eu mi-am făcut toate creditele legal. Nu m-au cocoșat niciodată, dar na, erau acolo și mă deranjau că există”, povestește Oțil (41 de ani).

Scăpăm de mască și de certificat! Anunțul lui RAFILA

Dani Oțil a luat un împrumut de la bancă să bea bere cu Răzvan Simion

Dani Oțil a luat un împrumut de la bancă să bea bere cu Răzvan Simion. ”Am de plătit rate până la 56 de ani”

”Eu primul credit l-am avut la 18-19 ani. L-am făcut ca să beau bere cu Răzvan. Al doilea credit a fost foarte dubios. Eram la București deja. Am aflat că la banca de lângă jobul nostru se dau credite pentru nevoi personale. Ne-am dus să facem credit. Mie îmi trebuiau 1000 de dolari. Perfect pentru salariul ăla. Puteam să-i dau înapoi, nici nu-i simțeam. Am luat aproape 5000$ pentru nevoi pesonale. Adică pentru Parndorf (popular outlet comericial din Austria-n.r.). După aceea am făcut ce face orice tânăr angajat la București cu un credit. I-am mâncat și i-am băut. Nu mi-am luat nimic. Am plătit pentru ei… Au fost multe greșeli în viața financiară”, a mărturisit Dani Oțil care recunoaște că, în anumite circumstanțe, creditele l-au ajutat. ”Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile astea.

Investiție de 1 milion de euro, record la Imperiul Leilor. Pentru ce idee revoluționară s-a pus la bătaie acestă sumă

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri