Daniel Pavel, nuntă de milioane! Petrecere cu 400 de invitați, exclus furatul miresei

Daniel Pavel se însoară și organizează o nuntă cu o participare imensă!

Deși locuiește în Austria și se află de la începutul anului în Republica Dominicană, unde prezintă ”Survivor All Stars”, vedeta Pro TV a ales să se căsătorească în România. Nunta cu Ana Maria Pop va avea loc pe 8 iunie și va fi un eveniment grandios, cu nu mai puțin de 400 de invitați.

„Am prezentat evenimente, de la gale mari de șefi de stat și guvern, până la evenimente corporative, dar n-am fost niciodată protagonist”, a spus Daniel Pavel despre petrecerea colosală de nuntă, mare cât un festival. Petrecerea fastuoasă va exclude din start obiceiul furatului miresei, după cum chiar mirele a ținut să precizeze.

”Viitorul meu socrul meu e general, nu apreciază așa ceva. Și, să știți că nici eu nu sunt un mare fan. Sunt foarte mulți oameni și vrem să fim chiar amfitrioni. Sper din echipa mea de filmare să n-aibă vreunul vreo idee”, a adăugat Daniel (46 ani).

Daniel Pavel, nuntă de miliarde!

Detalii despre nunta de milioane de lei. Se anunță una spectaculoasă

Evenimentul va avea loc într-o locație de lux din România, unde vor fi create toate condițiile pentru o experiență de neuitat. Invitatii vor fi tratați cu mâncăruri gourmet și băuturi fine, iar atmosfera va fi întreținută de artiști renumiți. Mirii promit o seară plină de surprize și momente memorabile, petrecere asemuită cu un adevărat festival.

Invitați de seamă și darul de nuntă pe măsură

Daniel Pavel, nuntă de milioane! Printre cei 400 de invitați se numără colegi, personalități din lumea televiziunii și a divertismentului, precum și prieteni apropiați ai cuplului. Evenimentul se anunță a fi unul dintre cele mai spectaculoase din acest an, iar prezența unor nume mari din showbiz-ul românesc va adăuga un plus de strălucire.

De mai bine de doi ani, Daniel Pavel și Ana Maria formează un cuplu de invidiat, iar nunta lor este așteptată cu nerăbdare de toți cei care îi cunosc și îi apreciază. Cei doi au dorit să împărtășească acest moment special cu toți cei dragi, organizând o petrecere fastuoasă de doar 400 de persoane, care să reflecte dragostea și bucuria lor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed