Daniela Gyorfi intră în afaceri! După o viața de cântat nu se mai bazează pe celebritate

După trei decenii de cântat, Daniela Gyorfi își dorește o afacere mai sigură decât munca sa. Timpul pe care l-a petrecut între două etape de restricții sociale, i-a fost bun sfetnic veteranei scenei pop românești (53 de ani).

Solista a ajuns la concluzia că, după ce mai mult de jumătate din viața sa a fost în turneu, e vremea să poposească asupra unei afaceri aproape de casă, care să-I confere mai mult timp de petrecut cu fiica sa.

În anul schimbărilor, Daniela Gyorfi, care s-a mutat și într-o casă nouă, vrea să își deschidă cu partenerul și tatăl copilului său un club. George Tal are experiența managerierii unei astfel de afaceri, în trecut fiind și proprietar al unui club, în perioada cât a locuit în Germania.

Ce a făcut Ana Maria Mărgean cu cei 120.000 de euro câștigați la ”Românii au talent”

Daniela Gyorfi intră în afaceri! După o viața de cântat nu se mai bazează pe asta

Ne vom deschide și noi, în curând, o afacere, un club, însă e greu. Nu m-am gândit niciodată că pot face altceva, pentru că eu am cântat foarte mult și am evenimente din martie, slavă Domnului, dar iau în considerare să mai fac și altceva. Cu siguranță, poți să te dezvolți, dacă vrei neapărat. Nu știu dacă pot face ceva spectaculos, dar mergem înainte”, spune artista, deschizătoare de drumuri în privința look-ului extravangant pe scena muzicală, în România.

În trecut, artista a mai avut o afacere, un salon de înfrumusețare situat la parterul blocului său, dar pe care l-a închis după multe certuri de vecinii.

Ele sunt vedetele noastre care au trecut pe mașini electrice! Andreea Bănică și-a luat una pentru drumul la piață

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri