Dănuț Lupu: „Facem egal cu Slovacia. E aranjată”

EURO 2024

La meciul cu Slovacia, România trebuie să obțină măcar un punct pentru a fi sigură de prezența în prima fază eliminatorie de la EURO 2024.

Dacă meciul se termină la egalitate și naționala Slovaciei are locul asigurat în „optimi”, iar meciul a fost denumit „blatul perfect”.

Dănuț Lupu a dezvăluit că duelul se va termina la egalitate. Fostul internațional român este convins de acest lucru.

„O să ne calificăm, facem egal cu Slovacia. E aranjată, ar fi păcat să nu ne ducem amândouă. De ce să riști? Ar fi păcat!

La nivelul ăla jucătorii se înțeleg foarte bine! De ce să riști? De ce să te accidentezi?”, a spus Dănuț Lupu, potrivit as.ro.

România se califică sigur în optimi dacă nu pierde cu Slovacia. În cel mai rău caz, ar avea patru puncte, suficiente pentru a prinde măcar locul trei indiferent de ce se întâmpla la Belgia – Ucraina, pentru că are avantaj în fața Ucrainei în caz de egalitate de puncte.

Cu patru puncte și cu golaverajul pozitiv pe care îl are, +1, este imposibil ca România să nu fie una dintre cele patru ocupante de loc trei care se califică în optimi, scrie digisport.ro.

În cazul unui eșec cu Slovacia, România mai poate prinde optimile doar dacă Belgia o bate pe Ucraina și în celelalte grupe sunt cel puțin două formații clasate pe locurile trei care să aibă fie mai puțin de trei puncte, fie tot trei puncte, dar golaveraj mai slab decât al României.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed