Delia, dezvăluiri despre foste iubite ale soțului său! ”Andreea Marin a fost cea mai serioasă!”

0
3
Delia, dezvăluiri despre foste iubite ale soțului său! ”Andreea Marin a fost cea mai serioasă!”

”Știu de fostele relații ale lui Razvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din aceasta cauză”, confirmă Delia vechiul zvon despre relația Andreei Marin cu Răzvan Munteanu.

Se pare că relația a avut loc cu mult timp înainte ca Delia să devină Munteanu, prin 2004 și s-a consumat ”studențește”, pe când Răzvan locuia într-o garsonieră, în zona Unirii. Răzvan, care pe atunci se ocupa de imobiliare, s-a cunoscut cu Andreea Marin la o ediție a Festivalului Cerbul de Aur. Diva lucra la Televiziunea publică, coorganizatoarea evenimentului iar Răzvan era manager artistic.

Eurovision va avea loc în 2021, indiferent de evoluția pandemiei!

De 11 ani împreună, Delia face o echipă bună cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, omul responsabil de faptul că solista se află de tot atâția ani în vârful preferințelor consumatorilor de muzică. Și financiar au reușit, în ultimii anii concertistici, vedeta câștigând peste jumătate de milion de  euro pe an, plus banii din participări televizate (X Factor, iUmor) și reclame. Cei doi locuiesc într-un penthouse de pe Șoseaua Nordului evaluat la aproape un million de euro.

Andreea Antonescu nu reușește să se despartă oficial. Solista și-a chemat soțul în România, să divorțeze