Denisa Nechifor a lăsat prezentările de modă pentru o afacere cu bijuterii. Merge escortată când este model pentru propriile giuvaeruri căci a purtat și diamante de 100.000 euro!

După ani de prezentat ținute pe podiumurile de modă, Denisa Nechifor defilează acum cu propriile bijuterii.

La fiecare ieșire publică, fostul model este un veritabil magazin ambulant. Căci își promovează și accesorizează coliere cu diamante, brățări, cerceii, inelele care se găsesc și în magazinul său fizic. Uneori, la evenimente speciale, apelează și la pază, căci s-a întâmplat să etaleze podoabe prețioase evaluate și la 100.000 de euro.

 

Denisa Nechifor a lăsat prezentările de modă pentru o afacere cu bijuterii!

Fostul manechin (39 de ani) a dezvoltat de la zero o afacere cu bijuterii, în special cele cu diamante, business de care este foarte mândră. ”E o piață foarte faină afară și ofertantă”, spune șatena care laudă faptul că bijuteriile sale au un preț mult mai mic decât cele care se găsesc pe piață și asta din cauza faptului că sunt manufacturate în propriul atelier.

”Diamantele se diferențiază după tăietură și după claritate. O bijuterie prețioasă de acest gen este o investiție pentru că o poți vinde peste un anumit timp și îți recuperezi banii”, spune fostul model care s-a specializat în vânzarea pietrelor prețioase.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri