Actuală femeie de afaceri, fostul model Denisa Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară lui Adrian Cristea! ”Ar fi fost un circ”

Denisa Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară fostului jucător al naționalei de fotbal, Adrian Cristea pentru fetița lor.

Fostul model, actualmente femeie de afaceri, cea care a trăit o poveste sentimentală cu ”Prințului” Cristea și i-a dăruit acestuia o fetiță, susține că nu a vrut ca pensia alimentară să devină subiectul unui circ mediatic. Frumoasa ce făcea senzație pe podiumurile de modă în urmă cu mai bine de 10 ani, și care astăzi are o afacere cu bijuterii, Denisa Nechifor a considerat că e mai bine să nu strice relația cu tatăl fetiței sale, fostul ”Don Juan” din fotbalul românesc. Ea s-a ferit de un posibil circ mediatic având în vedere că atât ea cât și Cristea sunt persoane publice.

Actuală femeie de afaceri, fostul model Denisa Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară lui Adrian Cristea! ” E copilul meu şi nu mi-aş dori ca pentru nişte bani să o traumatizez. Mulţi mi-au zis că e dreptul copilului, dar noi fiind persoane publice ar fi fost un circ. Iar eu vreau ca fata mea să crească într-un mediu normal. În viaţă nu este totul despre bani şi spun asta deşi mie îmi plac banii mult, dar am învăţat să îi fac”, este opinia Denisei Nechifor care a pus despărțirea de Adrian Cristea pe motiv de incompatibilitate.

Dintr-unul din cei mai talentați jucători ai naționalei de fotbal, după fotbal Adrian Cristea a devenit unul dintre cei mai talentați stiliști vestimentari de modă pentru bărbați. Cel puțin așa consideră criticii de specialitate. În vârstă de 40 de ani, Cristea are un atelier și dă consultanță în domeniul bunului gust, el fiind chiar imaginea propriului său brand.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed