Amintiri din copilărie cu Denise Rifai. A trăit ca o prințesă în Orientul Mijlociu: ”Eram plină de aur”

0

Devenită una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de televiziune de la noi,  Denise Rifai a copilărit departe de România în Iordania, unde a avut o copilărie cu tot ce și-a dorit, după cum chiar ea spune.

”M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur”, povestește prezentatoarea de televiziune.

”Am avut o copilărie foarte frumoasă, mi-ar plăcea să am un copil, o fetiță poate, și să aibă și ea copilăria mea, să pot să fiu și eu pentru ea, așa cum au fost părinții mei pentru mine”, adaugă prezentatoarea Kanal D.

Denise Rifai a trăit ca o prințesă în Orientul Mijlociu: ”Eram plină de aur”

Părinții săi, care se trag dintr-o familie înstărită și influentă, nu au fost niciodată de acord cu meseria ce i-a adus popularitate, aceea de jurnalist și prezentator de televiziune. Tatăl său, de profesie arhitect, descendent dintr-o familie cunoscută în țara sa de origine, a fost încântat când fiica sa s-a înscris la Facultatea de Limbi Străine-Engleză-Arabă din cadrul Universității București, însă Denise (36 de ani) a ales în cele din urmă să urmeze o carieră în jurnalism.

Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare însă mama este femeia care mi-a dat toată libertatea din universul acesta”, spune Denise, un nume tot mai pronunțat în high life-ul autohton datorită emisiunii sale cu abordare editorială îndrăzneață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.