Diana Șoșoacă îl consideră SLUGA pe Klaus Iohannis: Bă Iohannis, nu e nici Guvernul tău

0
35
Diana Șoșoacă îl consideră SLUGA pe Klaus Iohannis: Bă Iohannis, nu e nici Guvernul tău

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut un nou atac furibund la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și la adresa partidelor care conduc România.

Șoșoacă le-a transmis politicienilor să nu uite că sunt niște simple slugi în slujba poporului român și ar trebui să se comporte ca atare.

Videoclipul încărcat pe Tiktok a strâns peste 5000 de aprecieri și aproape 1000 de comentarii, majoritatea dintre internauți fiind de acord cu Diana Șoșoacă.

„Bă Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a răbufnit Șoșoacă.
Internauții s-au împărțit în două tabere, cei care o aprobă și cei care se amuză pe seama mesajului, deși marea majoritate îi dau dreptate Dianei Șoșoacă.

„Felicitări! Câți dintre politicieni au curajul aceasta. Au vândut ce nu au avut”, „Ar fi bine să vă audă, că bile le ziceți! Bravo doamnă! Respect”, „Felicitări din toată inima, gingașă și deșteaptă foc! Ești tare de tot”, „Corect, este o marionetă condusă de UE” sunt doar câteva dintre comentariile care o susțin pe Diana Șoșoacă.

Cu toate acestea au existat și cârcotași care au pus-o la punct pe Șoșoacă. „Alo, și-ai luat medicamentele?”, „Doamne ferește, Floricica Dansatoarea”, „Degeaba domana avocat, aici nu vă ascultă nimeni”, au scris cei care sunt în dezacord cu senatoarea.