Diana Șoșoacă trece la FAPTE! Vrea să depună MULTE dosare penale

Diana șoșoacă lansează un atac dur la adresa Guvernului și totodată a transmis și o serie de amenințări cu privire la o serie de dosare penale. Senatoarea a anunțat că va depune mai multe dosare penale și acțiuni în instanță pentru a ridica poporul să lupte pentru drepturile lui.

”Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce, vă voi face acțiuni în instanță cât nu veți putea duce, voi ridica poporul ăsta să lupte pentru drepturile și libertățile lui, indiferent de poziția pe care o voi ocupa”, a spus Diana Șoșoacă.

Copilul tău este unic, dar nu este singurul. Îndrumă-l alături de noi la primul curs de afaceri din viața lui, prin VERTIK Junior

Sâmbătă seară, Diana Șoșoacă a mai avut o ieșire de acest fel. Senatoarea dezvăluia motivele pentru care Capitala a intrat în scenariul roșu.

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ”Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!”. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed