AcasăActualitateSocialDicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi că ai căzut în gol

Dicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi că ai căzut în gol

Dicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi că ai căzut în gol. Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar odată să visezi că ai căzut în gol. Este însă acest lucru un avertisment, sau un semn bun?

Dicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi că ai căzut în gol

Dacă ai visat că ai căzut în gol, sau că poți zbura, acest vis semnifică că treci printr-o perioadă extrem de dificilă sau că anticipezi numeroase greutăți în viitor.

Energiile negative cu care te-ai încărcat te fac să ai un somn agitat și deci așa apare și acest vis agitat în care cazi în gol sau zbori peste ceva necunoscut. Semnificația?

Mai exact, ești extrem de stresat și ai nenumărate griji, așa că ar fi cazul să iei o pauză, pentru că problemele de acest tip pot avea și urmări.

Dicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi că ai căzut în gol

Deși pentru mulți acest vis este un motiv de îngrijorare pentru că s-a împământenit ideea că am putea muri în somn dacă creierul este convins că ceea ce se întâmplă este real.

Pe de altă parte, nimic nu trebuie să te sperie, deoarece nu este dovedit acest lucru. Contrar opiniei populare care susţine această teorie, creierul nostru este capabil să recunoască visul şi să ne trezească atunci când este nevoie.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.