Din ce face Andreea Raicu cei mai mulți bani!

Din ce face Andreea Raicu cei mai mulți bani! Nu magazinul său situat într-o zona bună a Capitalei, ci platforma sa comercială online, sub care a vândut în ultimii zece ani mai toate cele necesare imaginii doamnelor și domnișoarelor. Cursurile pe care le vinde îi încarcă vedetei cu adevărat conturile!

Frumoasa ce a de reușit cu succes să rămână o persoană interesantă și după ce a pus capăt carierei în televiziune face bani buni din vândut o polivalență de cursuri tipărite ori în format video. Raicu (46 de ani) oferă contracost programe de meditații ghidate, cărți și cursuri de autocunoaștere, nutriție, beauty și fashion (Platforma Andreea Raicu Collection). ”Programul de meditații pentru recunoaștință”, ”combaterea stresului și anxietății”, pentru ”a te simți în siguranță”, ”iertare” și ”puterea prezentului” sunt câteva din temele în care Andreea Raicu se arată experimentată.

Bruneta ce se prezintă în social media drept antreprenor, personalitate de televiziune, autoare de cărți dar și speaker motivațional, Mind& Body Coach și Healthy Living Promoter a avut un profit de 121.980 lei conform ultimei raportări fiscale.

Din ce face Andreea Raicu cei mai mulți bani! ”Produsele au fost create pentru a le oferi femeilor un cadru în care sa se descopere. Fie ca e vorba de brandul vestimentar care surprinde perfect reîntoarcerea la esența feminitații, sau de produsele de dezvoltare personală precum programe de meditatii ghidate, cursuri de mindfulness sau accesorii precum ”Agenda”, Jurnalul Recunostintei” și seria de ”Cartoline”, acest univers si-a dorit să inspire prin autenticitate, simplitate și echilibru”, își laudă produsele fosta vedetă de televiziune. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed