Din ce face bani Dana Războiu! Fosta vedetă de la știri este astăzi un anteprenor de succes, cu investiții și pe piața bursieră

 Timp de 17 ani imaginea Danei Războiu s-a asociat cu jurnalele de știri fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din peisajul televiziunilor de la noi.

În dorința de a găsi o independență financiară, totodată timp mai mult pentru copiii săi, fosta vedetă TVR și Kanal D a trecut de la jurnalism, anteprenoriat. Este activă și la bursa românească, de care nu este străină, cu investiții în hi tech și medicină.

”Având în vedere că am fost jurnalist de TV timp de 17 ani, sunt foarte obişnuită să citesc şi să adun informaţii despre tot ce mişcă, de la companii la antreprenori, astfel am descoperit că îmi place foarte mult partea aceasta de cercetare din domeniul investițiilor”, spuneRăzboiu (47 de ani).

Din ce face bani Dana Războiu! ”Bursa înseamnă să fii la curent cu tot ce se întâmplă, de fapt. Dacă vrei să vezi cum merge o ţară, arunci o privire asupra Bursei şi vezi ce se întâmplă cu adevărat în culise. Deci pentru mine a fost cumva naturală această tranziție. În plus, aveam mare nevoie să fiu independentă financiar și să îmi pot crește copiii. Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional. Poți investi chiar dacă nu îţi place domeniul acesta, însă atunci eşti investitor pe termen lung şi, de obicei, se ocupă altcineva de portofoliul tău”, adaugă fosta știristă, care, grație rezultatelor băiatului său cel mare, se ocupă și de propria fundație, ”Nație prin Educație”, ce a implementat cel mai mare program educational de robotică pentru liceeni din România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed