Pentru Adrian Despot, prima dată a fost Vița de Vie, iar acum vinul! Afacerea cu voie bună cu care a dat lovitura vedeta

Pentru Adrian Despot, după aproape trei decenii de rock cu Vița de Vie, a fost firesc să urmeze vinul. Popularul solist a pus pe picioare o afacere cu gust, savoare și multă voie bună.

 Cântărețul este unic importantor pe piața românească a unui sortiment de vin italian care se bucură de succes. Primul import, lansat de ziua sa, l-a vândut integral.

Ideea de a importa vinul pe care l-a găsit perfect din punctul său de vedere, asta după 28 de ani de turnee, în care a gustat mii de sortimente de vin, a prins contur după o discuție cu un vecin al său. ”Este un vin impecabil! Unul din vinurile roșii care se pot consuma și vara”, laudă Adrian Despot vinul pe care îl aduce și îl consideră perfect având în vedere ”experiența” strânsă în atâți ani de turnee în care a poposit în zeci de localuri din întreaga țară.

Pentru Adrian Despot, prima dată a fost Vița de Vie, acum vinul! ”Sunt vinuri produse de o cramă fondată în 1952 și reprezintă unul din principalii producători și exportatori de vinuri premium din Italia, în  regiunile Puglia si Abruzzo. Numele vinurilor Masso Antico provine de la „Masseria” o ferma veche construita pe primele podgorii din Puglia ce a devenit simbolul radacinilor si atasamentul puternic față de aceste pamânturi”, adaugă solistul al cărui vin se găsește pe site-urile specializate.

Cât despre titulatura formației sale ce pare predestinată noii afaceri, Adrian (47 de ani) povestește: ”A fost o pură întâmplare! Şi chiar râdeam cu colegii mei că atunci, la început, ne numeam „Viţa-de-vie”, dar noi eram o trupă care bea pe atunci bere”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed