AcasăMoney&People”Diriga” Carmen Iohannis a impresionat în prima zi de școală. Cum s-a...

”Diriga” Carmen Iohannis a impresionat în prima zi de școală. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă /FOTO

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României s-a prezentat public și în calitate de profesor, dar și de diriginte pentru o nouă clasă de elevi, la ceremonia de începere a  noului an școlar.

Invitată de directorul Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu,  cea mai cunoscută doamna dirigintă (61 de ani) a impresionat prin simplitatea vestimentară arătată, una elegantă, neagră, cu rochie până la genunchi, accesorizată.

Ținuta soției președintelui României a devenit un intens subiect de discuții după după dineul oficial al summitului NATO de la Madrid în care presa a scris că a încercat să iasă în evidență cu o ținută roz, lucioasă, ieșită din comun în marea de ținute sobre a participanților.

Carmen Iohannis a impresionat în prima zi de școală

Profesora de limba engleză Carmen Iohannis, a venit la ceremonia de deschidre a noului an școlar vizibil emoționată.

”Întotdeauna, o zi emoționantă! E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe, ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune! De aceea, vă doresc tuturor elevilor, părinților, bunicilor și colegilor mei dascăli un an școlar cu multe rezultate bune, cu sănătate și cu multă bucurie, multă răbdare din partea profesorilor pentru copii și invers” , a  spus Carmen Iohannis care s-a pozat și cu foștii săi elevi, dar și cu noua sa clasă, cei din a IX-a cărora le va fi dirigintă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.