AcasăActualitateDoliu în lumea tenisului. A murit fostul antrenor al Simonei Halep

Doliu în lumea tenisului. A murit fostul antrenor al Simonei Halep

Unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep, Liviu Ursuleanu, a murit, ieri, la doar 60 de ani, în urma unei lungi suferințe.

Liviu Ursuleanu a fost antrenor nejucător al echipei de Fed Cup a României, între 1992 și 1993, antrenor la lotul național în 2004 și vicepreședinte al Federației Române de Tenis între anii 2009 și 2013.

Vestea morții lui Liviu Ursuleanu, dată de FRT

Printre altele, Liviu Ursuleanu le-a pregătit, printre altele, pe Simona Halep şi pe Irina Begu la Balcaniada de Tenis din 2004.

„Începutul de an aduce o veste tristă pentru tenisul românesc, întrucât antrenorul Liviu Ursuleanu, care începuse să lucreze la Federația Română de Tenis din 1 Decembrie 2022, a murit astăzi, 14 ianuarie 2023, pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani, după o lungă și grea suferință.

A fost unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, iar de la finele anului trecut se ocupa de mai multe proiecte pentru tenisul corporatist și cel juvenil.

Federația Română de Tenis este alături de familia fostului antrenor în aceste clipe grele și îi transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a anunțat FRT.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.