x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Doliu în muzica populară! Un celebru artist s-a stins pe patul de spital, diagnosticat cu COVID-19

Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară din Maramureș, s-a stins din viață! Artistul, violonist și solist, a murit pe patul de spital, la Sighetul Marmației. Artistul se confrunta cu probleme de sănătate, însă nu într-o formă gravă, care să îi provoace decesul.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.10.2020, 15:02

 Diagonsticat pozitiv cu Covid de sâmbătă, ziua în care a și fost internat, Vasile Barani urma să fie fie transferat astăzi la Spitalul suport COVID TBC din Baia Mare. Din nefericire a decedat astăzi, la primele ore ale dimineții, la doar 62 ani.

Autorul multor cântece de petrecere maramureșene, amintim ”De câte ori beau horincă”, “De baut”, “Vai săracu român”, “Învartita lui Vasalie”, “Tainic se aude în noapte”, “Horincuta secarea,  dispariția lui Vasile Barani a fost un șoc pentru familie, prietnei, apropiați, mai ales colegii din breasla artistică.

 

Florin Ristei, juratul la X-Factor, dă lecții particulare concurentei Naomi Hedman. Oficial, e prima lui iubită!

Mesajele lor curg pe rețelele de socializare: ”Cutremurați, până-n adâncul sufletului, ca de un trăsnet care despică arborele până la rădăcină, am primit vestea plecării dintre noi, la cele veșnice, a prietenului nostru drag Vasile Barani,un om cu totul special, un om cu suflet mare.Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia greu încercată! Dumnezeu să vă ofere mângâiere în aceste momente dureroase!Prieten drag, te vom purta mereu în inimă! Fie ca îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!” (Cornelia și Lupu Rednic)

”Dumnezeu sa te ierte socru Vasile Barani cel mai bun om care l-am cunoscut in viata mea,fraților aveți grije și Protejați-vă de acest virus și credeți ca este foarte adevărat. Of, câte exemple avem!” (Anghel Cristina)

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil, fostul ei iubit: Happy end pentru toți