AcasăMoney&PeopleDonald Trump este mulțumit de angajații români și caută să mai angajeze!...

Donald Trump este mulțumit de angajații români și caută să mai angajeze! Un bucureștean, omul său de încredere din fruntea gigantului Trump Hotel& Tower din Chicago

Donald Trump caută români pentru noua sa afacere, hotelul de lux pe care l-a deschis în Irlanda.

Este una din ultimele afaceri preluate de concernul fostului președinte american (76 de ani), o clădire istorică reamenajată la standardele luxului ce caracterizează rețeaua de hoteluri sus amintită, și un vast domeniu de golf.

Trump International din Doonberg, situat pe malul oceanului Atlantic, recrutează printr-o campanie desfășurată în țara noastră, 30 de profesioniști români, personal de întreținere, supervizori, toate posturile de bucătari, 15 ospătari, chiar și manageri de restaurant. În ceea ce privește salariile, în funcție de post și  experiență se primește între 2000 și 3000 de euro.

Donald Trump este mulțumit de angajații români și caută să mai angajeze!

Se pare că românii sunt printre cei mai buni angajați ai magnatului fost cel mai puternic om al lumii. În fruntea celui mai mai nou și scump hotel al său intrat în industria mondială a ospitalității, Trump Hotel& Tower din Chicago, (98 de etaje, rodul unei investiții de 847 milioane de dolari) se află un român.

Gabriel Constantin, care a intrat în familia Trump în urmă cu 10 ani (înainte a lucrat în boardul multor hoteluri de lux, amintim Ritz-Carlton (Philadelphia) ori InterContinental Hotel Group (Baltimore) se trage dintr-o familie cu tradiție în zona ospitalității, și a făcut specializări în renumite școli europene. Directorul de la Trump International Chicago cunoaște bine și standardul hotelier din Marea Britanie și Irlanda, căci acolo și-a început românul cariera.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.