AcasăMoney&PeopleDorian Popa a împărțit 3000 de șaorma gratis. Și-a lansat propriul sortiment

Dorian Popa a împărțit 3000 de șaorma gratis. Și-a lansat propriul sortiment

Ieri, Dorian Popa a blocat o intersecție din sectorul 2 după ce și-a invitat fanii la o șaorma gratis. Sute de bucureșteni au venit la fast food-ul respectiv dornici să mănânce din mâna vedetei, sortiment de șaorma denumit chiar Hâtz, după brandul său consacrat.

Personal ce se bucură de o popularitate incredibilă mai ales în mediul online, Dorian a transformat titlul unei melodii personale, ”Hâtz” într-un adevărat brand. Și miniansamblul de case pe care solistul și actorul le ridică la Domneși, în imediata aproapiere a Capitalei poartă denumirea de Hâtz Residence, de asemenea colecția vestimentară pe care o comercializează (Hâtz Collection).

Dana Rogoz a devenit salariată la 8 anișori! ”Semnam statele de plată cu numele Abramburica”

Dorian Popa a împărțit 3000 de șaorma gratis. Și-a lansat propria șaorma

Promovarea noului fast food a fost un real succes, admitatorii săi așteptând ore în șir pentru o șaorma gratis dată de mâna lui Dorian, dar și pentru a face o poză cu acesta.

”Mă gândeam cum ar fi, acum că se francizează șaormeria acesta, să iau și eu o franciză pentru Domnești”, a spus Dorian Popa care a fost așteptat de admiratorii dornici de o șaorma gratis cu de toate cu o oră înainte de startul campaniei.

Dorian are de gând să repete aștfel de campanii cu șlaorma gratis, autografe pe șervețele și poze.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.