Dana Rogoz a devenit salariată la 8 anișori! ”Semnam statele de plată cu numele Abramburica”

Au trecut 30 de ani de când era micuța ”Ambramburica” din serialul ”Abracadabra” (TVR) iar Dana Rogoz nu scapă de acestă titulatură.

Actrița, care împlinește 37 de ani peste câteva zile, își aduce aminte de debutul său pe micile ecrane, la doar 8 anișori. Vârstă la care era deja obișnuită cu camerele de luat vederi căci fostul copil minune al entertaimentului din anii ’90 cânta de la 3 ani în grupul Minisong și apăruse în câteva piese la Teatrul Evreiesc de Stat.

Pare greu de crezut însă tot pe atunci și-a câștigat și primii săi bani, primele salarii pe care nu le uită. Msi amuzant este că pe statele de plată ale Televiziunii Române se semna cu titulatura Abramburica și nu cu numele său din buletin.

Dana Rogoz a devenit salariată la 8 anișori! Ce și-a luat din primii bani

”Ce mi-am luat din primii bani? o combină muzicală cu CD player – Pentru generația de acum informația asta nu înseamnă nimic, dar pentru cei născuți înainte de ’90 trecera la CD a fost un moment istoric. Deci combina era practic un casetofon cu CD și boxe mai mari”. Am mai cumpărat mobilă pentru camera mea, una albă cu lemn natur, un birou uriaș pe colț și o canapea extensibilă colorată. Și multe electrocasnice și ustensile pentru bucătărie. Eram efectiv o victima a teleshoppingului, așa că am visat ani de zile la o răzătoare worner portocalie. N-am avut-o. În schimb, din bănuții mei știu că mi-am cumpărat într-o vara un blender, cu care le făceam sucuri de fructe -nu le ziceam smoothies pe atunci- tuturor colegilor de la Abracadabra”, a povestit actrița, astăzi soție și mama a doi copii, Lia și Vlad.


https://www.money.ro/de-ce-a-decis-mihaela-radulescu-sa-dispara-din-viata-publica/

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri