Îl mai știi de Dragoș Moștenescu? Costel din ”La Bloc” face stand-up în Londra

0
27

Îl mai știi de Dragoș Moștenescu, simpaticul Costel din ”La Bloc”? La 54 de ani, comediantul și muzicianul și-a mutat viața în Londra.

Moștenescu a luat o decizie radicală împreună cu soția sa. Și-au vândut vila pe care o aveau în Băneasa, și, împreună cu copiii s-au mutat în Marea Britanie unde au luat-o de la 0. Cândva vedetă a Pro TV-ului, cariera sa artistică nu a mai fost atât de vizibilă după ce filmările la longevivul serial au luat sfârșit. La Londra, Moștenescu a intrat sub semnul competiției cu alți comedianți în galeria stand-up ului de club și încearcă să se impună și în zona muzicală, a party-uri private. Puțini știu că actorul este și un bun muzician și compozitor.

Loredana, la un pas să fie înlocuită de la Next Star din cauza decolteului / FOTO GALERIE

Dragoș Moștenescu face stand-up în Londra

”Momentan am găsit o piață de comedie foarte bine definită, sunt undeva la 150-200 de cluburi de comedie numai în Londra, unde am intrat și am făcut câte 5-7 minute, iar acum am ajuns la 10-15 minute, deoarece minutele ți se dau pe parcurs.
Sunt o figură cunoscută în țară, dar aici, cu tot backgroundul meu, nu mă știe lumea. Dar am trecut de această etapă și pot spune că, în trei luni, am luat trei premii (concursuri de stand-up) la concursuri de începători, ca să zic așa”, ne dă vești Moștenescu, care a debutat în televiziune cu ”Chestiunea zilei” a lui Florin Călinescu ( Pro TV).

Dem Rădulescu ar fi împlinit 90 de ani! Vezi ce urmașă frumoasă și talentată are /FOTO