AcasăMoney&PeopleDrumul lui Cabral către celebritate a început pe șantier: ”Am cărat moloz...

Drumul lui Cabral către celebritate a început pe șantier: ”Am cărat moloz și am sudat”

Astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, Cabral Ibaka și-a început ”cariera” într-un loc unde mulți colegi ai săi -mai mult ori la fel de populari- le-ar fi rușine să recunoască.

Înainte să devină un actor, entertainer și prezentator de televiziune cunoscut, sportivul Cabral Ibaka și-a câștigat primii bani muncind pe șantier. ”Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”,  a povestit Cabral (44 de ani), prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii?” (Pro TV). Vedeta, fost campion național la kick boxing (pasiune moștenită din familie, mama sa fiind fostă sportivă, de asemenea tatăl său vitreg, președinte al unei federații de sport de contact) nu-și ascunde trecutul.

Phil Collins a susținut ultimul concert din carieră. Întreaga sală l-a aplaudat cu lacrimi în ochi

Drumul lui Cabral către celebritate: ”Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri”

Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine. Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri”, recunoaște Cabral pe blogul său.

Ce cadouri extravagante își fac miliardarii din muzică! Beyonce i-a luat soțului său un avion de 40 milioane $

Ultimele Articole