x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(16) "instant-articles"

DW: Delirul PSD călare pe un morman de minciuni

Liviu Dragnea a atacat și amenințat în voie, din nou, pe toți cei care nu îl lasă să scape de problemele penale și iarăși nu a fost nimeni să-i taie microfonul.

Author: Mihai Voican | Sursa: DW | Publicat: 18.12.2018, 8:42

Duminică seară, în plin delir naționalist, antieuropean și manifest șovin al lui Liviu Dragnea și al colegilor săi din PSD, postul de radio Digi FM a luat decizia de a întrerupe transmisiunea în direct, pe Facebook, a discursului rostit de șeful PSD la Conferința Națională a Partidului Social-Democrat, tocmai pentru că acesta nu mai avea coerență politică, ci se transformase într-o înșiruire de învinuiri fără probe. ”Noi credem în mesaje responsabile, în acuzații probate, în maturitate politică și în maturitatea meseriei de gatekeeper, de selector al mesajelor care au relevanță pentru interesul public”, a comentat șeful știrilor Digi FM, Lucian Cambeșteanu.

 

De aproape doi ani, discursul coaliției PSD/ALDE incită insistent la ură socială. De 23 de luni și cîteva zile, această combinație politică aflată la putere în România administrează afacerile țării într-o atmosferă de totală opacitate decizională și a ridicat incertitudinea la rang de program de guvernare.

 

Pentru fiecare promisiune electorală neîndeplinită, pentru fiecare eșec legislativ, pentru fiecare kilometru de autostradă neconstruit, pentru fiecare salon de spital părăginit, pentru fiecare copil mort în maternitate, pentru fiecare victimă a delăsării instituțiilor statului, pentru toată neputința sau indolența coaliției de guvernământ există un ”vinovat” din afara coaliției de guvernământ.

 

Articolul integral pe DW