E oficial: Bute va lupta cu Glen Johnson pe 5 noiembrie, în Canada

Meciul Bute – Johnson va avea loc fie la arena Bell Centre din Montreal, fie la Pepsi Coliseum din Quebec şi va fi transmis de postul american de televiziune Showtime, care urmează să difuzeze şi rezumatul luptei dintre danezul Mikkel Kessler şi germanul Robert Stieglitz, campionul mondial WBO la super-mijlocie, programată în aceeaşi zi, în Danemarca.

 

În vârstă de 31 ani, Lucian Bute a câştigat toate cele 29 de meciuri disputate până acum ca profesionist, apărându-şi cu succes, pentru a 8-a oară, centura de campion mondial IBF la supermijlocie, pe 9 iulie, la Bucureşti, în faţa francezului Jean-Paul Mendy, pe care l-a învins prin KO în repriza a 4-a.

 

Următorul său adversar, Glen Johnson, în vârstă de 42 ani, are în palmares 51 de victorii, 15 înfrângeri şi 2 egaluri. Jamaicanul a fost ales după ce danezul Mikkel Kessler şi americanul Kelly Pavlik au refuzat să lupte cu campionul român.

 

Johnson a boxat ultima oară pe 6 iunie, în cadrul turneului Super Six, fiind învins la puncte de campionul mondial WBC, englezul Carl Froch.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed