AcasăMoney&PeopleEa este singura artistă româncă ce a cântat la ziua lui Vladimir...

Ea este singura artistă româncă ce a cântat la ziua lui Vladimir Putin. Ce interdicții a avut

Luna viitoare, Vladimir Putin împlinește 71 de ani, însă, având în vedere contextul actual, este puțin probabil ca liderul de la Kremlin să aibă invitați din vest. Căci, din cauza agresiunii militare din Ucraina s-a trezit într-o izolare internațională.
Au fost ani în care Putin s-a sărbătorit cu fast imperial și mulți invitați cunoscuți pe plan global. Din rândul celor ce au avut privilegiul să fie pe lista de invitați președintelui Federației Ruse s-a numărat și o româncă. Este vorba de soprana Irina Baianț, una din artistele românce ce a ajuns pe mari scene ale muzicii clasice din întreaga lume. Frumoasa artistă (33 ani) s-a aflat pe lista artiștilor invitați să încânte muzical audiența, la petrecerea aniversară  de 63 de ani a lui Vladimir Putin. Moment deosebit în cariera artistei pop opera despre care își aduce aminte, mai ales că a trecut prin controale amănunțite.

irina Baianț, singura artistă româncă ce a cântat la ziua lui Vladimir Putin! ”Rigoarea prin care am trecut până în momentul când am intrat pe scenă, în Sala Palatului Kremlin, au fost agenții. Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții.Nu m-au lăsat să intru cu ace de păr, cu tocuri, am primit un întreg desfăşurător şi nişte rigori super stricte: ce înălţime trebuie să aibă tocuri, părul cum trebuie să fie, ţinuta”, povestește soprana care a cântat pe mari scene ale operei lirice precum  Teatro alla Scala, Garnier Opera, Cairo Opera, Alte Oper Frankfurt, Berlin Philarmonic, Teatro di Padova, Seoul Opera House, Beijing Opera, Shenzen Opera, Marseille Opera, Bolshoi Theatre, Her Majesty’s Theatre ori Covent Garden Opera.

După momentul artistic de la aniversarea președintelui Rusiei, Irina Baianț a promit și o distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.