AcasăEconomieEdward Popescu, Marvel Group: „Oamenii s-au săturat de criză şi investesc în...

Edward Popescu, Marvel Group: „Oamenii s-au săturat de criză şi investesc în imobiliare”

“Dacă într-o perioadă de criză, când cumpărătorii se numărau pe degete, am reuşit să vindem 70% din proiect, până la sfârşitul lui 2010, cu siguranţă vom reuşi să vindem şi restul de 30%. Oamenii s-au săturat de criză şi majoritatea aleg în această perioadă să îşi deblocheze economiile şi să investească în imobiliare”, a declarat Edward Popescu, directorul general al proiectului.

În opinia lui, piaţa imobiliară dă semne de revenire şi asta din cauza politicii Băncii centrale de scădere a dobânzilor, dar şi din cauză că în acest moment preţurile au atins cel mai scăzut nivel. Preţurile apartamentelor din cadrul proiectului variază în funcţie de tipul lor şi pornesc de la 110.000 de euro (o cameră) şi ajung la 850.000 de euro pentru un penthouse.

În luna ianuarie a acestui an, compania a anunţat construcţia proiectului Galerie Vendome Palace, care va avea o galerie comercială exclusivistă şi un hotel de cinci stele plus, investiţie care se ridică la 20 de milioane de euro. Familia Popescu, care deţine Marvel Group, locuieşte de peste 19 ani în Monaco şi este implicată în industria mobilei, hotelieră, dar şi în afaceri cu imobiliare în sectorul de lux. Acţionarii Marvel sunt Christian Strohlen Popescu, Mihaela Popescu şi Katerina Popescu.

Ultimele Articole