Elon Musk, filmul, în curând, în cinematografe! Când va apărea biografia celui mai bogat om

Elon Musk, filmul, în curând, în cinematografe! Ascensiunea fulgerătoare a celui mai bogat om de pe pământ, arhitectul SpaceX, viața vizionarului afacerist va face subiectul unei producții cinematografice.

Fimul biografic al anteprenorului cu idei  revoluționare despre cum să trăim cu ajutorul inteligenței artificiale și care visează să colonizeze planeta Marte, va fi regizat și produs de Darren Aronofsky, cineast cu multiple nominalizări la Oscar (Black Swan, The Wrestler, Noe). Scenariul se bazează pe biografia miliardarului, publicată de Walter Issacson la începutul anului curent.

Elon Musk, filmul, în curând, în cinematografe! Ascensiunea lui Elon Musk a început în 1995 când Elon Musk a renunțat la doctorat pentru a fonda alături de fratele său o companie de software pentru web site-uri. Patru ani mai târziu au vândut compania pentru 340 milioane de dolari.

Printre realizările sale se numără și prima misiune privată cu echipaj uman care ajunge la Stația Spațială Internațională. Anul acesta, Musk a redevenit cel mai bogat om din lume după ce, pentru un an, poziția afost ocupată de francezul Bernard Arnault, regele brandurilor de lux.

Deja internauții își dau cu părerea despre cine va fi actorul care îl va întruchipa pe fondatorul Tesla și Space X. Cele mai populare nume exprimate sunt ale lui Robert Downey Jr., Kevin Durand, Nicolas Cage și Chris Pratt.

În urmă cu 5 ani, acensiunea afaceristului a făcut subiectul unui documentar intitulat Elon Musk: The Real Life Iron Man.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri