Elon Musk, prima persoană cu sindromul Asperger care a găzduit emisiunea „Saturday Night Live” – VIDEO

0
64
Elon Musk, prima persoană cu sindromul Asperger care a găzduit emisiunea „Saturday Night Live” – VIDEO

În monologul de deschidere, el a completat: „Sau, cel puţin, sunt prima persoană care recunoaşte asta”.

Musk a continuat remarcând că nu are o mare variaţie a intonării în modul în care vorbeşte, „ceea ce mi-a fost spus că e bine pentru comedie”. 

Monologue! 

— Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl)

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputaţiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor şi partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabilă şi a spus că este de părere că „umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară”.

Elon Musk a glumit şi pe seama numelui copilului lui, care „se pronunţă ca atunci când o pisică aleargă pe tastatură”, şi a deplâns volumul discuţiilor despre el în presă şi pe reţelele de socializare.

„Oamenii sunt reduşi la cele mai tâmpite lucruri pe care le-au făcut vreodată”, a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, când a fost suprins fumând marijuana în timpul unui podcast găzduit de Joe Rogan.

Pentru că sâmbătă a fost sărbătorită Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scenă pentru un moment special, în timpul monologului.

„Îţi aminteşti când aveam 12 ani şi am creat primul meu joc video?”, a întrebat-o el. „Îmi amintesc că ţi-au dat 500 de dolari. Erai prea tânăr să îţi deschizi un cont în bancă, aşa că a trebuit să deschid eu unul pentru tine”, a răspuns mama lui. „Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate”, a adăugat ea.

El a completat: „Realitatea noastră poate fi un joc video şi noi suntem doar simulări pe computer, jucaţi de un adolescent de pe altă planetă”.

Segmentul a fost realizat, în parte, pentru a tempera criticii miliardarului care spun că el a pierdut controlul, apreciază Variety. Mama şi fiul s-au îmbrăţişat la final, iar Maye Musk i-a spus: „Baftă în seara asta. Te iubesc foarte mult”.

Elon Musk a debutat ca gazdă a „SNL”, pe 8 mai, episod care face parte din finalul celui de-al 46-lea sezon al emisiunii şi primul după câteva săptămâni de absenţă. 

Pentru prima dată în istoria emisiunii, „Saturday Night Live” a fost transmisă în direct pe YouTube în mai mult de 100 de ţări.