AcasăMoney&PeopleEmilia Popescu a răspuns la veșnica întrebare despre relația sa amoroasă cu...

Emilia Popescu a răspuns la veșnica întrebare despre relația sa amoroasă cu Bănică Jr.! ”Singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost…”

Relație despre care s-a bărfit vreme multă că ar fi mult mai aproapiată decât au recunoscut.

”Ștefan Bănică Junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea carsimă, ca Ștefan Bănică Junior. Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost “A 12-a noapte”, în 2003, la Teatrul de Comedie. (n.r. comedie după William Shakespeare)”, le-a răspuns cu sinceritate și umor actrița în vârstă de 54 ani.

Dave Prowse, actorul ce l-a interpretat de Darth Vader, a murit

”Ne-am cunoscut în facultate, el era în anul întâi și eu eram în anul al treilea. Pe urmă, am început să lucrăm imediat împreună. Dar ne-am împrietenit din facultate, aveam un cerc comun de prieteni care nu erau actori și am început să lucrăm chiar în împreună în televiziune. De atunci am rămas așa. Am depășit gradul de prietenie, chiar suntem familie”, a mai povestit actrița care îi știe pe toți copiii lui Ștefan Bănică Jr, în special pe Radu Ștefan cu care a jucat împreună de multe ori, la Teatrul de Comedie.

Silviu Biriș în slujba lui Dumnezeu! La 47 ani actorul TNB a susținut prima predică

 

Ultimele Articole