EURO 2024 începe vineri! Cătălin Oprișan, gazda Pro TV /PROGRAM MECIURI

Începe fabulosul spectacol UEFA 2024!

De vineri, la PRO TV și PRO ARENA, românii vor avea ocazia să trăiască emoția unei noi ediții a Campionatului european de fotbal. Bucuria este cu atât mai mare cu cât și naționala României este prezentă la acest turneu final din Germania.

Meciuri, analize și comentarii în direct la PRO TV

Pe durata întregului turneu, PRO TV va oferi emisiuni speciale dedicate EURO 2024. Veți avea acces la cele mai recente știri despre echipele participante, analize detaliate și comentarii avizate de la cei mai respectați experți din domeniu. În fruntea Studioului UEFA EURO 2024 de la PRO TV vor fi Costin Ștucan, jurnalist sportiv, și Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai simpatici oameni de televiziune și radio (matinalul Kiss FM, La Măruță).

EURO 2024 începe vineri! Cătălin Oprișan, gazda Pro TV

Entuziasmul lui Cătălin Oprișan: ”Poate doar ca naționala să ne scoată din nou în stradă”

Cătălin Oprișan nu își ascunde entuziasmul pentru acest eveniment major: ”Ciprian Marica m-a dus întâi pe gazon, să vadă ce pot cu mingea. După ce m-a testat, am primit OK-ul. Ești la PRO TV, alături de mari fotbaliști și antrenori. Ce să-ți dorești mai mult? Poate doar ca Naționala să ne scoată din nou în stradă”

PROGRAM MECIURI CAMPIONAT EUROPEAN

Costin Ștucan, pregătit pentru marele spectacol

Și Costin Ștucan este nerăbdător să înceapă emisiunile: „Sunt ca un antrenor român cunoscut, care spune că a trecut prin toate etapele profesiei. Am fost colaborator de ziar, redactor, reporter special, jurnalist de investigație, și acum mă simt ca la Real Madrid. Abia aștept Studiourile UEFA EURO 2024 de la PRO TV. Avem povești de nu ne ajung emisiunile. Vom râde, ne vom distra și vom vedea mult fotbal împreună. Hai România!”

EURO 2024 vine în casele voastre prin transmisiuni live la PRO TV și PRO ARENA și VOYO, alături de Cătălin Oprișan și Costin Ștucan. Golurile care ne-au adus calificarea:

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed