AcasăGeneralEXCLUSIV/ Dan Bittman cere 1.000.000 euro pe complexul său de sporturi nautice!...

EXCLUSIV/ Dan Bittman cere 1.000.000 euro pe complexul său de sporturi nautice! A investit 700.000 euro în A2 Wake

Însă, în ”pauza” concertistică pe care a luat-o odată cu tot showbizz-ul autohton, cauzată de pandemia de coronavirus, Dan Bittman s-a răzgândit, nu știm din ce motive. Mai mult, a continuat investiția în clubul său de vară, mărindu-l cu noi spații de agrement și odihnă, plus o piscină mare.

Aflată în drum spre mare, în zona Săruleşti, Călăraşi, lacul solistului (care se întinde pe circa 15 hectare), a devenit în ultimii doi ani un loc foarte cunoscut iubitorilor de wakeboarding și schi nautic. Investiția inițială a fost de 150.000 euro, în primă etapă banii s-au transformat într-un teren de tenis, unul de fotbal cu instalaţie nocturnă și mai multe căsuţe de vacanţă (câteva bungalow-uri din lemn și apartamente de lux, cu aer condiţionat şi wireless). De asemenea, a construit un ponton imens, un loc de joacă pentru copii și spaţiu comercial. Apoi a adus în România cel mai lung sistem de wakeboarding (5 stâlpi), investiție ce a costat alte câteva sute de mii de euro. Unic acționar, în plină pandemie, Bittman a scos afacerea la vânzare dar ceva l-a făcut să se răzgândească. Așa că a dezactivat anunțurile sale și a continuat, asumându-și riscurile, să dezvolte complexul. Pare că a fost inspirat, în luna iulie și august locul fiind plin de vizitatori, zi de zi.

Istoria investițiilor lui Bittman pe Balta Sulimanu

După o investiţie consistentă în fostul său complex său de pescuit (care s-a transformat ulterior în A2 Wake), lui Dan Bittman i s-a luat de afacerile cu ”miros” de peşte și minciuni de pescari din cauza faptului că hoții i-au braconat peștii de multe ori. Artistul, care are Balta Sulimanu pe 49 de ani, s-a lăsat de ”pescuit” și a predat afacerea unor pescari profesioniști. Însă, nici ei nu au reușit să facă locul profitabil. Așa că, grație viziunii fiului său cel mare, Alex, Bittman (58 ani), a schimbat profilul bălții, dintr-un loc dedicat pescuitului, într-unul destinat sporturilor nautice și petrecerilor. ”Am vrut să schimb radical structura lacului. Asta pentru că, în zonă mai toți au spații de pescuit sportiv. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei ce doresc pot opri aici. E un resort, avem rerasă, locuri de cazare, teren de fotbal”, ne spunea la inaugurarea A2 Wake, solistul trupei Holograf.

Ultimele Articole