Fals medic, arestat preventiv! Cerea sume imense și bijuterii în schimbul diagnosticelor sale

Un medic fals a fost arestat preventiv în Brașov, după ce anchetatorii au aflat că a primit 7.000 de lei de la o persoană pentru a-i trata afecțiunile locomotorii. Anterior, acesta a mai înșelat alte persoane.
Polițiștii din Făgăraș urmăresc penal suspectul, după ce ar fi înșelat mai multe persoane, cărora li s-a prezentat ca fiind medic cardiolog.

Ancheta, pe care polițiștii au desfășurat-o în urma primirii unei sesizări, în care falsul medic ar fi primit suma de 7000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecțiuni locomotorii, a arătat că acesta ar mai fi înșelat anterior alte două persoane cu afecțiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a și primit.

Polițiștii l-au identificat pe cel care se dădea drept medic. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din județul Dâmbovița, potrivit IPJ Brașov.

Acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar astăzi a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed