Familia lui Petrică Mîțu Stoian a dat în administrare averea artistică și numele defunctului solist. Surprinzător, cel ce se considera ”băiatul de suflet” al cântărețului nu s-a ales cu nimic

Familia lui Petrică Mîțu Stoian a dat în administrare averea artistică și numele a defunctului solist, unul din puținii ce a făcut o avere impresionantă cântând muzica populară.

 Surprinzător, nu Alin Gabriel Matei, cel considerat ”băiatul de suflet” al solistului, a primit dreptul de a se folosi de repertoriu și marcă. Cântărețul Emil Badea va administra marca ”Petrică Mîțu Stoian” ce include și repertoriul artistului. Explicația familiei popularului cântăreț trecut în neființă în urmă cu doi ani este simplă: Badea este singurul artist din generația tânără cu care Petrică Mâțu Stoian a înregistrat în duet un cântec.

La cine a ajuns averea artistică și numele defunctului solist Petrică Mîțu Stoian

”În calitate de moștenitori ai regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, aducem la cunoștință opiniei publice faptul că începând cu data de 29.12.2022, noi, familia marelui artist, am hotărât în unanimitate următoarele: Oferim gratuit domnului Emil Badea DREPTUL EXCLUSIV să administreze marca înregistrată „Petrică Mîțu Stoian”, să organizeze festivalul închinat marelui artist cât și spectacole în cadrul cărora acesta să fie pomenit, să folosească imaginea, cântecele și numele marelui artist pentru o perioadă nelimitată de timp și pe teritoriul nelimitat!

Petrică Mîțu Stoian și Emil Badea

”După toată goana unora de a obține capital de imagine și foloase necuvenite de pe urma numelui, repertoriului am ajuns la acestă concluzie”

”După toate câte s-au întâmplat de la plecarea lui Petrică în lumea fără dor și până acum, după toate presiunile și toată goana unora de a obține capital de imagine și foloase necuvenite de pe urma numelui, repertoriului și a întregii cariere artistice a regretatului Petrică Mâțu Stoian, am cântărit foarte bine lucrurile și am ajuns la concluzia că aceasta este voința noastră!”, este comunicatul familiei artistului, transmit prin avocat, neamurile artistului care atrag atenția că, în continuare, ”exploatarea abuzivă a acestor drepturi de către alte persoane, instituții sau organizații este strict interzisă și se pedepsește conform legii!”

”Vreau să mulțumesc familiei regretatului Petrică Mîțu Stoian pentru încrederea acordată, de a fi eu cel care va administra în mod exclusiv moștenirea culturală lăsată de marele artist! Este o onoare deosebită, dar în același timp o mare responsabilitate pe care o voi trata cu tot respectul meu! Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, publicul, vom face lucruri frumoase pentru memoria maestrului Petrică Mîțu Stoian”, a spus solistul Emil Badea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed