Fetiţa de 8 ani, dispărută din Botoşani găsită decedată. Unchiul, suspect de viol și crimă

O fetiță de 8 ani dintr-o localitate din județul Botoșani a fost găsită decedată în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Se presupune că a fost abuzată și apoi ucisă de către unchiul său, care a fost prins și dus la audieri.

Unchiul fetei, un bărbat de 32 de ani, era destinația către care copila se îndrepta în momentul dispariției. Fetița a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, cu urme de sânge pe corp, iar primele indicii sugerează că a fost violată înainte de a fi ucisă.

ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Minora a fost găsită în cursul nopții, decedată. Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră”, a transmis sâmbătă dimineață IPJ Botoșani, potrivit News.ro

Poliția crede că fetița de 8 ani din Botoșani a fost omorâtă

Sursa citată a precizat că în sprijin au sosit jandarmi din Suceava și lucrători de la Biroul de Operațiuni Speciale Suceava.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a mai transmis sursa citată.

Chică Roșa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, dar nu a mai revenit. Căutările au fost demarate imediat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed