AcasăMoney&PeopleFiica Andreei Marin s-a făcut mare. A devenit o adolescentă de toată...

Fiica Andreei Marin s-a făcut mare. A devenit o adolescentă de toată frumusețea! /FOTO

Fiica Andreei Marin s-a făcut mare. La 13 ani și jumătate, fosta fetiță Ana Violeta Bănică a devenit o adolescentă încântătoare. A crescut mult în ultima vreme și moștenește trăsăturile mamei sale, dar și ale tatălui său, Ștefan Bănică Jr.

Vedeta de televiziune publică rar fotografii cu fiica sa și s-a ferit să-și expună copiii. Însă a devenit atât de mândră de fetița sa său încât a luat internetul prin surprindere publicând câteva instantanee cu acesta. În afară de Violeta, Andreea Marin mai are un băiețel și o fetiță, adoptați de la distanță, un aspect mai puțin cunoscut. Vedeta televiziunii publice a mărturisit că a pus umărul la educarea acestora, fetița fiind în Kenya, iar băiețelul în China.

Flavia Mihășan a născut. Primele imagini cu băiețelul său!

Fiica Andreei Marin s-a făcut mare

Fiica Andreei Marin s-a făcut mare, Violeta încearcă de fiecare dată să-și impresioneze mama

Fiica Andreei Marin s-a făcut mare. ”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, spune Andreea Marin despre fetița sa cea mare, pe care o consideră prietena sa.

Andreea Raicu a pozat complet goală, la 43 de ani! FOTOGRAFII de SENZAȚIE

 

Ultimele Articole