AcasăMoney&PeopleFiica lui Liviu Dragnea, muza unui cunoscut cântăreț. Cei doi iubiți și-au...

Fiica lui Liviu Dragnea, muza unui cunoscut cântăreț. Cei doi iubiți și-au dorit să se mute în Statele Unite

Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra Maria trăiește departe de proiectoarele showbizz-ului, o frumoasă poveste de dragoste cu un cunoscut cântăreț.

Este vorba de Alex Mataev, basarabeanul care, în urmă cu 8 ani s-a lansat în România, la popularul concurs de talente X-Factor și a ajuns până în finală, însă a pierdut titlul în fața lui Florin Ristei, actuala vedetă Antena 1.

Invitații l-au lăsat în datorii pe Liviu Vârciu după botezul fiului său ”Zârciților. Am rămas dator după botez

Alexanxra, fiica lui Liviu Dragnea, muza unui cunoscut cântăreț

Chitaristul și solistul a convins-o după concurs pe mezina lui să înceapă o nouă viață, peste Ocean. Cei doi și-ar fi dorit să fie departe de România, în Statele Unite, au reușit o perioadă însă, din cauza condamnării și problemelor penale ale fostului politician, părintele său, domnișoara Dragnea a primit interdicție a mai intra pe teritoriul american. Alex Maaev și iubita sa s-au întors momentan în România.

Alexandra Dragnea (26 de ani) și Mataev formează un cuplu destul de discret dat fiind rezonanta numelui fiicei fostului președinte al Partidului Social Democrat. Și fost președinte al Camerei Deputaților care a fost condamnat cu executate la 3 ani și 6 luni închisoare, pedeapsă din care a făcut doi ani. Liviu Dragnea mai are un băiat, pe Valentin Dragnea.

La mulți ani, Ștefan Bănică Jr. ”Asta vreau să fac, am de gând să mă simt bine”

Ultimele Articole