x


  • EUR
    4.7274
    USD
    4.2601
string(4) "news"

Fiica ministrului Justiţiei este angajată de anul acesta la BNR

Delia Iordache, fiica ministrului Justiţiei, Florin Iordache, lucrează de anul acesta la Cancelaria BNR. Înainte de a ajunge la banca centrală, fiica ministrului a fost referent II în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la departamentul Relaţia cu Românii de pretutindeni.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.02.2017, 17:22

Surse oficiale ne-au declarat că fiica ministrului Justiţiei, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, unde are de altfel şi depusă ultima declaraţie de avere în iunie 2016.

 

La finele anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, a avut loc un proces de recrutare la Banca Naţională a României pentru extinderea departamentului de relaţii cu publicul, iar Delia Iordache a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României.

 

Potrivit surselor noastre, Delia Iordache ocupă acest post de la data de 1 ianuarie.

 

 

ECONOMICA.NET a încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării, funcţia exactă pe care o ocupă, şi momentul angajării, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, Delia Iordache a închis telefonul.