Firea se ia de Nicușor Dan: Pentru el, căldura din Capitală e doar populism

0
43
Firea se ia de Nicușor Dan: Pentru el, căldura din Capitală e doar populism

Senatoarea Gabriela Firea continuă schimbul de replici de la distanţă cu primarul Nicuşor Dan, pe tema eliminării autobuzelor şcolare pentru câteva şcoli din Capitală. Firea afirmă că pentru actualul primar al Capitalei orice este pentru oameni este “populism”.

“Frigusor Ban îmi rāspunde : a oprit autobuzele scolare, pentru cā era o māsurā “populistā a lui Firea”!

Pentru el, tot ce e pentru oameni, e “populism” : cāldurā, spitale, autobuze scolare etc”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, marţi seară, acuzat fiind de Gabriela Firea că a oprit transportul şcolar, că existau autobuze şcolare doar pentru 6 şcoli din cele 600 ale Bucureştiului, iar costul lunar al funcţionări acestor mijloace de transport depăşea 560.000 de lei, fără TVA. Dan a precizat că în prezent elevii pot circula gratuit cu orice mijloc de transport în comun din oraş.

”Autobuzele şcolare, a căror circulaţie a fost oprită în cursul anului 2020, au reprezentat o măsură populistă a ex-primarului Firea. Autobuzele şcolare erau destinate doar pentru 6 şcoli din cele 600 ale Bucureştiului şi nicidecum pentru toate unităţile de învăţământ din Capitală, a scris, marţi seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta a explicat că era vorba de un program-pilot, prin care au fost create 16 linii de transport pentru 6 şcoli.