Fiul lăutarilor de la Clejani, condamnat la închisoare pentru tâlhărie! Și sora sa are o condamnare penală!

Manole Dan Constantin Fulgeraș alias Fulgy, băiatul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a primit o nouă condamnare definitivă, la doi ani de închisoare.

Asta după ce, anul trecut, i-a luat telefonul unui jurnalist care îl filma și l-a amenințat cu moartea. Fulgy, care a mai ajuns în fața instanței pentru consum de droguri, fiind surprins la volan, s-a trezit cu un proces penal, fiind condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și plata a 10.000 de lei despăgubire, dar și cheltuieli de judecată. Fiul popularilor artiști, la rândul său muzicant, a depus apel însă fără succes în fața magistraților.

Fiul lăutarilor de la Clejani, condamnat la închisoare. I-a fost respins apelul!

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021.  În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă’, se arată în hotărârea instanței Curții de Apel București.

Și sora sa, Manole Myriam-Margareta, alias Margherita (FOTO), fiica acelorași populari artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost condamnată penal după ce, anul trecut, a provocat o serie de accidente șofând sub influența drogurilor. Conform testării, a rezultat că era drogată cu cocaină și alte substanțe, unele prezente în diverse medicamente (morfină, codeine, benzodiazepine).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed