La vârsta pensionării, Florin Călinescu și-a plasat toți banii în case. Are investiții imobiliare și în străinătate! ”Am și la mare, dar nu la noi”

Retras din televiziune, Florin Călinescu ia în serios vârsta pensionării și încearcă să se detașeze de afaceri.

Vedetă de radio și televiziune de trei decenii, actorul (66 ani) s-a strecurat în multe domenii de afaceri: deține o firmă de producție de televiziune și cinematografică, are investiții în HoReCa (un restaurant și un salon de evenimente în Herăstrău, a avut chiar și o cofetărie), a fost acționar la o fabrică ce a livrat echipament optic militar armatei, un service auto și o agenție de turism.

La vârsta pensionării, Florin Călinescu și-a plasat toți banii în case. Are și în străinătate

A venit vremea ca, odată cu ieșirea din televiziune, Florin Călinescu se aibă mai multă liniște și confort. S-a stabilit într-un sat argeșean, pe proprietatea ce a aparținut tatălui său și pare că-i priește viața de fermier. Însă actorul, fost director al Teatrului Mic dar și de trust de presă recunoaște că a investit mai toți banii în proprietăți.

”Am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot!”, dă din casă Florin Călinescu, cel care, la ultima declarație de avere depusă în 2020, din perioada când s-a implicat în politică avea 3 apartamente (două în București, unul în Timișoara), o casă de vacanță la Poiana Brașov și mai multe terenuri, în Argeș, Brașov și un cont cu 62.000 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed