Florin Cîțu atacă PSD și susține că partidul este prorus: „Nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda”

Florin Cîţu, fostul premier al României, susține că PSD este un partid prorus nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti.

„PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate luii Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti. Câteoadată, ca ieri de exemplu, această susţinere a PSD pentru agenda lui Putin este atât de evidentă încât mă întreb cât mai este până vedem primi PSD-iştii expulzaţi”, a scris Cîţu pe Facebook.

PSD, mesaj pentru autoritățile de la Kiev

Totodată, PSD a cerut, luni, autorităţilor de la Kiev să reia colaborarea bilaterală onestă şi să oprească imediat dragarea de mare adâncime pe Canalul Bâstroe.

Mai mult, PSD cere „tuturor autorităţilor române să se manifeste cu convingere şi fermitate pentru apărarea şi protejarea patrimoniului de importanţă universală al Deltei Dunării”.

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a precizat că ţara noastră va face apel la toate convenţiile internaţionale, bilaterale şi la toate forurile pentru cauza Deltei Dunării, pentru că poporul român nu acceptă să rămână fără Delta Dunării.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed