Florin Cîțu, deranjat de liderii de sindicate: Cum se întâmplă că sunt aceiași de 30 ani?

0
10
Florin Cîțu, deranjat de liderii de sindicate: Cum se întâmplă că sunt aceiași de 30 ani?

Totodată, Cîţu s-a arătat derajat de longevitatea în funcții a liderilor de sindicat.

 

„În 2020, când economia trecea prin cea mai mare criză din ultima sută de ani, când în sectorul privat au fost 1,4 de milioane de oameni în șomaj tehnic, oameni care plăteau taxe ca să susțină salariile din sectorul public, sectorul public a primit creșterea salarială normală, nu a fost nimeni dat afară”, a declarat premierul Cîțu.

 

 

 

Liderii UE discută despre introducerea pașapoartelor de vaccinare, pentru a revigora turismul

 

 

 

„Anul acesta nu e nimeni dat afară, toată lumea își primeșe sporurile, își primește salariul la nivelul din 2020. Nu văd o problemă”, a spus Cîțu, ca răspuns la o întrebare a jurnaliștilor, legată de protestele sindicale din ultimele zile.

 

 

 

Liderul celui mai iubit grup rock de la noi, Adi Bărar de la Cargo este internat, în stare gravă! ”Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui”

 

 

„Sunt foarte mulți lideri sindicali – și aici e o surpriză și ar trebui să ne gândim ca societate: cum se întâmplă că liderii sindicali sunt aceiași de 30 ani? Acolo nu se întâmplă nimic. Peste tot se mai modifică, dar acolo sunt aceiași. Ar trebui să ne gândim cum funcționează lucrurile și poate în acest dialog social ne gândim cum ajung acolo”, a adăugat premierul.

 

Sute de oameni au cerut miercuri demisia Guvernului Cîţu. Angajaţi din asistenţa socială, poliţie, administraţia locală, învăţământ şi transporturi au ieșit în stradă. Oamenii sunt nemulţumiţi de îngheţarea salariilor şi prorogarea legii pensiilor.