AcasăPoliticFlorin Cîțu renunță la funcția de premier dacă pierde alegerile din PNL?...

Florin Cîțu renunță la funcția de premier dacă pierde alegerile din PNL? Ce spune liberalul

Premierul Florin Cîţu, vine cu noi detalii după ce și-a anunțat candidatura în cursa pentru șefia PNL.

Premierul țării a afirmat că nu se pune problema ca cel care va pierde alegerile interne să-şi piardă şi funcţia publică pe care o deţine în prezent. ”Nu are nicio legătură, aici este o competiţie pentru PNL”, a afirmat Cîţu.

”Fac parte din echipa domnului preşedinte, dar acum este o competiţie pentru PNL (…) Polii de putere vor exista întotdeauna. Preşedintele Camerei Deputaţilor (funcţie deţinută de Ludovic Orban – n.r) este o funcţie în Parlamentul României, este un for legislativ, premierul este premier.

Nu are nicio legătură, aici este o competiţie pentru PNL”, declarat, duminică, Florin Cîţu, întrebat dacă cel care va pierde alegerile interne va rămâne fără funcţia publică pe care o deţine în prezent.

Florin Cîțu a discutat deja cu Ludovic Orban

Totodată, întrebat dacă a discutat cu Ludovic Orban, Cîţu a precizat că într-adevăr a existat o discuție.

”Am avut o discuţie înainte de decizie cu Ludovic Orban. O să fie o competiţie în PNL în care PNL o să iasă mai puternic la final”, a spus el.

De asemenea, întrebat dacă îl va coopta pe Ludovic Orban în echipa sa, în cazul în care va câştiga, Cîţu a declarat: ”Competiţia abia începe, dar sigur Ludovic Orban are o experienţă importantă în PNL ca politician, premier, o experienţă pe care o putem folosi împreună pentru PNL”.

Ultimele Articole