x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(16) "instant-articles"

Florin Cîțu s-a dezlănțuit! Atac furibund la adresa PSD. Îi acuză de terorism economic

Ministul Finanțelor, Florin Cîțu, dă de pământ cu cei din PSD pe care îi acuză de terorism economic.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.06.2020, 10:23

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, susține că acțiunile PSD din Parlament reprezintă terorism economic. El consideră că PSD vine cu măsuri populiste, care să le aducă voturi, chiar dacă asta înseamnă prăbușirea economiei.

”Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici.

PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.

Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).

Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă.

Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia.”, scrie Florin Cîțu.